Català

WEBCAM DE GUISSONA - LA SEGARRA - LLEIDA

Webcam de Guissona situada davant de l'Obra de Fluvià del S. XVI. També pots veure al banner dret les dades de temperatura, pluja i vent en temps real. Funciona les 24h.

A la dreta pots veure el temps en directe facilitat per l'estació metereològica del Guissonenc Sr. Lluís Codina. S'actualitza cada 15 minuts aprox, o sino actualitzar la pàgina.

L'Obra de Fluvià

Es tracta d'un antic Palau Episcopal que data de l'any 1515 i, que està inacabat. La dita popular ja ho diu: "L'Obra de Fluvià que es va començar i no es va acabar" Situat a la Vila de Guissona - La Segarra - Lleida, anant cap a la carretera de Massoteres a uns 400 m de la Vila. Situat a 510m d'altitud. Durant els caps de setmana es aprofitat com a un atractiu turístic de Guissona i les Terres de Lleida, el turisme rural i cultural. La visita es pot complementar amb la ruta dels castells de la Segarra i la ciutat romana de Iesso a Guissona. Així com la ruta del romànic, medieval, barroca i modernista. Cal esmentar que l'Obra de Fluvià necessita d'una restauració urgent, ara i aquí, la seva deixadesa la conserva com una ruïna rom&agra ve;ntica.

Español

WEBCAM DE GUISSONA - LA SEGARRA - LLEIDA

Webcam situada delante de la Obra de Fluvià del S. XVI. También puedes visualizar en el banner derecho las temperaturas, lluvia y viento en tiempo real. Funciona las 24h.

A la derecha puedes ver el tiempo en directo facilitado por la estación metereológica del guissonenc Sr. Lluís Codina. Se actualiza cada 15 minutos aprox, o sino actualizar la página.

La Obra de Fluvià

Se trata de un antiguo Palacio Episcopal que data del año 1515 y, que está inacabado. El dicho popular ya lo dice: "La Obra de Fluvià que se empezó y no se acabó" Situado en la Vila de Guissona - La Segarra - Lleida, yendo hacia la carretera de Massoteres a unos 400 metros de la Villa. Situado a 510m de altitud. Durante los fines de semana es aprovechado como un atractivo turístico de Guissona y las Tierras de Lleida, el turismo rural y cultural. La visita se puede complementar con la ruta de los castillos de la Segarra y la ciudad romana de Iesso en Guissona. Así como la ruta del románico, medieval, barroca y modernista. Cabe mencionar que la Obra de Fluvià necesita de una restauración urgente, aquí y ahora, su dejadez la conserva como una ruina romántica.