Booking.com

Català

CÀMARA GIRATÒRIA DES DE QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

Instruccions per moure la webcam: Situa el ratolí dins la imatge i arrastra fent clic amb el  botó esquerra, en la direcció on vols enfocar la cámara. Funciona les 24h.

A la dreta pots veure el temps en directe facilitat per l'estació metereològica del Guissonenc Sr. Lluís Codina. S'actualitza cada 15 minuts aprox, o sino actualitzar la pàgina.

La cámara només funciona amb Internet Explorer, si no es veu feu actualitzar 2 o 3 vegades i tanqueu i torneu a obrir l'explorador si cal, doneu-li els permisos que us demani. En la descàrrega de la senyal de vídeo i en les ordres de giro doneu-li entre 5 i 10" de marge de reacció.

Per visualitzar la cámara giratòria cliqueu aquí: webcam guissona.

L'Obra de Fluvià

Es tracta d'un antic Palau Episcopal que data de l'any 1515 i, que està inacabat. La dita popular ja ho diu: "L'Obra de Fluvià que es va començar i no es va acabar" Situat a la Vila de Guissona - La Segarra - Lleida, anant cap a la carretera de Massoteres a uns 400 m de la Vila. Situat a 510m d'altitud. Durant els caps de setmana es aprofitat com a un atractiu turístic de Guissona i les Terres de Lleida, el turisme rural i cultural. La visita es pot complementar amb la ruta dels castells de la Segarra i la ciutat romana de Iesso a Guissona. Així com la ruta del romànic, medieval, barroca i modernista. Cal esmentar que l'Obra de Fluvià necessita d'una restauració urgent, ara i aquí, la seva deixadesa la conserva com una ruïna rom&agra ve;ntica.

Español

CÁMARA GIRATORIA DESDE CUALQUIER PUNTO DEL MUNDO

Instrucciones para mover la webcam: Sitúa el ratón en la imagen y arrastra haciendo clic con el botón izquierdo, en la dirección donde quieres enfocar la cámara. Funciona las 24h.

A la derecha puedes ver el tiempo en directo facilitado por la estación metereológica del guissonenc Sr. Lluís Codina. Se actualiza cada 15 minutos aprox, o sino actualizar la página.

La cámara sólo funciona con Internet Explorer, si no se visualiza haga actualizar 2 o 3 veces y cierre o vuelva a abrir el explorador si es necesario, darle los permisos que le pida. En la descarga de la señal de vídeo y en las órdenes de giro darle entre 5 y 10 " de margen de reacción.

Para visualizar la cámara giratoria haga click aquí: webcam guissona.

La Obra de Fluvià

Se trata de un antiguo Palacio Episcopal que data del año 1515 y, que está inacabado. El dicho popular ya lo dice: "La Obra de Fluvià que se empezó y no se acabó" Situado en la Vila de Guissona - La Segarra - Lleida, yendo hacia la carretera de Massoteres a unos 400 metros de la Villa. Situado a 510m de altitud. Durante los fines de semana es aprovechado como un atractivo turístico de Guissona y las Tierras de Lleida, el turismo rural y cultural. La visita se puede complementar con la ruta de los castillos de la Segarra y la ciudad romana de Iesso en Guissona. Así como la ruta del románico, medieval, barroca y modernista. Cabe mencionar que la Obra de Fluvià necesita de una restauración urgente, aquí y ahora, su dejadez la conserva como una ruina romántica.