Català

CÀMARA GIRATÒRIA DES DE QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

Instruccions per moure la webcam: Situa el ratolí dins la imatge i arrastra fent clic amb el  botó esquerra, en la direcció on vols enfocar la cámara. Funciona les 24h.

A la dreta pots veure el temps en directe facilitat per l'estació metereològica del Guissonenc Sr. Lluís Codina. S'actualitza cada 15 minuts aprox, o sino actualitzar la pàgina.

La cámara només funciona amb Internet Explorer, si no es veu feu actualitzar 2 o 3 vegades i tanqueu i torneu a obrir l'explorador si cal, doneu-li els permisos que us demani. En la descàrrega de la senyal de vídeo i en les ordres de giro doneu-li entre 5 i 10" de marge de reacció.

Si tot i així no podeu visualitzar la cámara cliqueu aquí: webcam guissona i podreu veure almenys la imatge fixa sense poder girar, però si que es renova cada 30".

L'Obra de Fluvià

Es tracta d'un antic Palau Episcopal que data de l'any 1515 i, que està inacabat. La dita popular ja ho diu: "L'Obra de Fluvià que es va començar i no es va acabar" Situat a la Vila de Guissona - La Segarra - Lleida, anant cap a la carretera de Massoteres a uns 400 m de la Vila. Situat a 510m d'altitud. Durant els caps de setmana es aprofitat com a un atractiu turístic de Guissona i les Terres de Lleida, el turisme rural i cultural. La visita es pot complementar amb la ruta dels castells de la Segarra i la ciutat romana de Iesso a Guissona. Així com la ruta del romànic, medieval, barroca i modernista. Cal esmentar que l'Obra de Fluvià necessita d'una restauració urgent, ara i aquí, la seva deixadesa la conserva com una ruïna romàntica.

Español

CÁMARA GIRATORIA DESDE CUALQUIER PUNTO DEL MUNDO

Instrucciones para mover la webcam: Sitúa el ratón en la imagen y arrastra haciendo clic con el botón izquierdo, en la dirección donde quieres enfocar la cámara. Funciona las 24h.

A la derecha puedes ver el tiempo en directo facilitado por la estación metereológica del guissonenc Sr. Lluís Codina. Se actualiza cada 15 minutos aprox, o sino actualizar la página.

La cámara sólo funciona con Internet Explorer, si no se visualiza haga actualizar 2 o 3 veces y cierre o vuelva a abrir el explorador si es necesario, darle los permisos que le pida. En la descarga de la señal de vídeo y en las órdenes de giro darle entre 5 y 10 " de margen de reacción.

Si aún así no puede visualizar la cámara haga click aquí: webcam guissona y podrán ver la imagen fija sin poder girar pero, si que se renueva cada 30".

La Obra de Fluvià

Se trata de un antiguo Palacio Episcopal que data del año 1515 y, que está inacabado. El dicho popular ya lo dice: "La Obra de Fluvià que se empezó y no se acabó" Situado en la Vila de Guissona - La Segarra - Lleida, yendo hacia la carretera de Massoteres a unos 400 metros de la Villa. Situado a 510m de altitud. Durante los fines de semana es aprovechado como un atractivo turístico de Guissona y las Tierras de Lleida, el turismo rural y cultural. La visita se puede complementar con la ruta de los castillos de la Segarra y la ciudad romana de Iesso en Guissona. Así como la ruta del románico, medieval, barroca y modernista. Cabe mencionar que la Obra de Fluvià necesita de una restauración urgente, aquí y ahora, su dejadez la conserva como una ruina romántica.